Ja jäklar..

Vad det kan komma snö :)

Är fortfarande hostig och förkylningen kom tillbaks inatt, eller blev värre igen.

Är så vansinnigt trött, ångest och oro...utan grund. Men är väl för att värken är riktigt påtaglig nu.

Måste få ordning här hemma, blir liksom kaos när man inte känner att det är trivsamt eller som man vill ha det.

Snö, snö. snö

Finner det utomordentligt jobbigt att gå i detta moddet och djupa snön, får mjölksyra i benen för fan :) Och stackars Ludde hittar knappt några ställen att släppa ifrån sig på och hittar han något så får jag eventuellt plöja mig fram och plocka upp :) Tror vi är en syn :)

I övrigt försöker jag komma på bra lösningar för vår trångboddhet... eftersom min balans är lite si så där mellan varven behöver jag egentligen rena ytor, men ett boende på liten yta tillåter inte alltid det, kan jag säga :)

Onsdag idag, snart barnen hemma igen...ibland önskar jag så att de var hos mig på heltid, det här hoppandet tär tycker jag...blir så intensivt den veckan de är här, Sen förstår jag ju att de vill träffa pappa med, inget att diskutera.

Dax för frukost och pillertrilleri ;)

Ilsk och frustrerad..

Livet står ju för fan stilla!! Måste börja hända saker... jo, jag vet, det ligger hos mig att påbörja något och det ligger i faggorna. Ska börja jobba med en ny kortlek...eller ny och ny, har haft den länge, börjar bli dax att jobba in den nu.

Blir även både ledsen och frustrerad när dottern berättar att deras farmor står och säger till dem att hon förstår att deras pappa tappar lusten till dom för att de inte vill följa med honom hem till ett svinkallt mejeri! Hon kan ju för fan inte stå och säga till mina barn att deras far tappar lusten till dom!!! Känner mig maktlös, får inte prata med M om det för Ellie och hon är så pass gammal nu att hon får bestämma den saken. Hon är duktig på att hantera sådana saker iofs, ledsen ett tag, sedan kommer hennes humör och jävlar anamma :) hoppas jag lärt henne det :)

Nåja, livet har sin gång och det man ska ha kommer till en :) bad or good.!RSS 2.0